Top
Dromen Durven Delen ...

Dromen Durven Delen …

Met het schrijven van deze blog wil ik nog een droom in vervulling laten gaan! Het durven delen van mijn enthousiasme over de dingen die ik doe in mijn salon. Tevens het delen van mijn ervaringen en kennis op mijn vakgebied.

Vandaag bestaat Sirea Total Body Care 12 jaar! De website is in een nieuw jasje gestoken. En zoals op Facebook was te lezen, heb ik mijn diploma Allround PMU Specialist mogen ontvangen.

Mensen om mij heen vragen mij wat de volgende cursus of opleiding zal zijn. Meestal had ik al weer iets waar ik voor wilde gaan! Ik ben verslaafd aan leren. Toch heb ik besloten om me verder te specialiseren in de Permanente Make-Up. Dit kan door speciaal hiervoor bestemde Masterclass lessen te volgen. Irma Hulscher heeft mij laten zien wat het vak Permanenten Make-Up betekent, laten voelen wat het met je doet! Wouw, je kunt iemand zo blij maken met mooie wenkbrauwen of eyeliner of een tepelhofreconstructie!

Naast het specialiseren in PMU zal ik ook verder “duiken” in de wereld van de huid. Voor mij is het bijzonder om te zien dat de behandelingen die ik doe met de producten van Skeyndor resulteren in huidverbetering. Op het gebied van Medisch pedicure is er een verplichting tot bijscholing om in het Kwaliteitsregister voor Pedicures opgenomen te blijven. Ik ben voorstander van bijblijven op je vakgebied. Het neemt veel tijd in beslag, maar het is het o zo waard!

Op het gebied van visagie zal ik druk bezig zijn met bruidsmake-up, dag- en feestmake-up met de prachtige producten van Pupa Milano! Hoe mooi is het als ik na een gezichtsbehandeling een simpele dag make-up kan aanbrengen. Sommige mensen vinden dat zonde, maar in feite biedt het extra bescherming!

Wat betreft de kunstnagels, waar het allemaal mee begonnen is, heb ik het besluit genomen om geen kunstnagels meer te zetten. Versteviging van de nagels doormiddel van acryl behoort nog wel tot de mogelijkheden. De Gellak behandeling van OPI en CND doe ik sinds een klein jaar. Het is een soort nagellak die moet worden uitgehard in een LED lamp. Deze behandeling is heel populair.

Het is de bedoeling dat ik regelmatig een blog ga schrijven. Heeft u een onderwerp waarover u meer wilt weten, dan hoor ik dat graag!

Voor nu, dank voor uw aandacht.

Groet,

Sabrina