Top
Vitamine C - Skeyndor

Vakantie… Verwennerij…

De vakantieperiode is begonnen!!! Ik krijg dan altijd zin om schoon te maken. Heeft u dat ook? Mijn huis en de salon. Mijn kleding te sorteren en op te ruimen. Heerlijk!!!!

Om het in mijn hoofd “op te ruimen” ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik op vakantie kan gaan. Gas terug, afstand nemen en even helemaal geen Twitter, Facebook of Instagram!

Wat ik altijd doe tijdens vakanties: mijn huid verzorgen! De huid van zowel gezicht als lichaam, heeft ook behoefte aan vakantie en verwennerij. Op dit moment heeft Skeyndor echt heerlijke producten om je huid  te reinigen te verzorgen. Vaak maak ik pakketjes die makkelijk zijn om mee te nemen.

Voor het gezicht heeft Skeyndor een tube 50ml peeling scrub, 1 tube 50ml hydraterend masker met gratis een travelsize Vitamine C+ creme in een gratis Skeyndor toilettasje. (€ 24,95).

De scrub en masker gebruik ik een keer per week en de creme elke dag. Mijn huid wordt daar heel blij van!

De huid van mijn lichaam wil ook zo’n oppepper. Daarvoor heeft Skeyndor keuze uit twee soorten scrub. De eerste is de Orange Body Peeling. Exfoliërende en vernieuwende werking op de huid voor een schoon, glad en hydraterend resultaat. Bevat deeltjes van sinaasappel, abrikoos, druiven en lychee.

De tweede is de Indian Peel Butter: Natuurlijke peeling met een balancerend, energiek en geruststellend effect. Sterke concentratie van bijzondere ingrediënten zoals avocado-olie, sesam en saffraan uit India.

Na deze verwenmomenten kunt u de huid verzorgen met de Caresse Body Serum. Een krachtige serum lotion met een natuurlijke geur van orchidee en rozen extract die de regeneratie van de huid stimuleert. (Scrub tube 150ml € 27,50 + gratis Body Serum 250ml)

Het is voor mij zo leuk om dit te delen via mijn blog. Ik vertel graag over de producten die ik in de salon gebruik. Die handig, heerlijk en echt goed zijn.

Heeft u nog vragen over deze producten, ik hoor het heel graag!

Voor nu wens ik iedereen een heerlijke vakantie! Rust lekker uit en wees lief voor elkaar!

Groet,

Sabrina