Top

PUPA MATERIAL LUXURY LTD EDITION

Sirea Total Body Care / Geen categorie  / PUPA MATERIAL LUXURY LTD EDITION

PUPA MATERIAL LUXURY LTD EDITION

Material Luxury

“Een eerbetoon aan de eigentijdse vrouw. Deze moderne schoonheid houdt van strakke, minimalistische lijnen en frisse kleuren. Eigentijdse luxe is een samensmelting van make-up en design, een viering van de Scandinavische stijl, gedempt door warme kopertinten. De luxe en weelde van het marmer wordt getemperd door de helderheid van de koperkleurige metallics. Een onverwachte ontmoeting met verfijnde elegantie.”

Deze Lente Look van PUPA is echt prachtig! De Marmer look van de verpakking is heel mooi. De kleuren van de make-up producten sluiten goed op elkaar aan. Natuurlijk zijn ze perfect te combineren met de kleuren die je al in je make-up tasje hebt. Om je alvast enthousiast te maken, volgen er plaatjes met omschrijving van de make-up producten uit de Material Luxury Look! Hier wordt je toch blij van!!

Lijkt het je leuk om met deze producten aan de slag te gaan? Heb je geen idee welke producten voor jou geschikt zijn? Welke look voor jou het beste is? Sirea Total Body Care kan je daarbij helpen. Als visagiste kan ik je perfect adviseren en ervoor zorgen dat je met de juiste make-up producten en een goed gevoel naar huis gaat. Thuis wordt het een feestje om de producten te gebruiken! Ennuh …. lukt het dan toch nog niet helemaal? Niet getreurd, dan help ik je gewoon nog een keertje.

Bel (06-23657856) of mail (info@sirea.nl) om een afspraak te maken. Vind je het leuk om je moeder, zus, vriendin, schoonmoeder, schoonzus of oma mee te nemen? Geen enkel probleem.

 

De OGEN worden verlicht door de metallic kleuren van de 3D metal eyeshadow. (€ 17,25)
oogschaduw lente

 

 

De LIPPEN zijn gekleurd en stralend door de Duo lips twist-up (€ 17,95)

 

liptwist lente

 

en zijn helder door het metallic licht van de Metal lip fluid. (€ 17,50)

 

lipgloss lente

 

 

Het GEZICHT wordt natuurlijk versterkt door de Marbled blush die een zachte roze kleur geeft. (€ 25,95)

 

blush lente

 

De NAGELS krijgen metallic kleuren van de Liquid Metal. (€ 7,75)

nagellak lente