Top
 

Gezichtsbehandelingen

Voor alle behandelingen maakt ik gebruik van de huidverzorgingsproducten van het Spaanse merk Skeyndor. Het combineert plantenextracten met producten uit de zee. Skeyndor heeft verschillende verzorgingslijnen en een antwoord voor ieder huidprobleem. De producten zijn van hoge kwaliteit en heerlijk om thuis te gebruiken. Op die manier blijft uw huid in topconditie!!

Meso Infusion Filler treatment (60 min. € 95,00)
– verzacht rimpels en expressie lijntjes
– vergroot de stevigheid
– herstelt het vochtniveau
De huid krijgt weer volume, veerkracht en stevigheid.
(epileren wenkbrauwen, reinigen, peeling, verwijderen onzuiverheden, vier fasen met het Meso apparaat: activeren, hydrophorese, electroporatie, cryotherapie, dag/nachtverzorging)

Meso Infusion Bright treatment (60 min € 95,00)
– verheldert de teint
– egaliseert de huid
– maakt de aanwezige pigmentvlekken minder zichtbaar
De huid ziet er fris, helder en egaal uit.
(epileren wenkbrauwen, reinigen, peeling, verwijderen onzuiverheden, vier fasen met het Meso apparaat: activeren, hydrophorese, electroporatie, cryotherapie, dag/nachtverzorging)

Meso Lift treatment (60 min € 95,00)
– de lifting vindt plaats op verschillende huidniveaus
– zorgt voor een effectieve en langdurig strakkere huid van gelaat en hals.
De huid is gemodelleerd, steviger en egaler.
(epileren wenkbrauwen, reinigen, peeling, verwijderen onzuiverheden, vier fasen met het Meso apparaat: activeren, hydrophorese, electroporatie, cryotherapie, dag/nachtverzorging)

Kuur
De Meso behandelingen hebben een langdurige werking in kuurverband.

Kuur van 3 behandelingen  ( € 260)
Kuur van 6 behandelingen  ( € 520)

Skeyndor Eternal professional treatment (75 min. € 65,00)
Het eerste regenererende cosmeticaproduct voor een leeftijd remmende behandeling met langdurig effect. Alle cellen waaruit de opperhuid is opgebouwd, ontstaan uit  honderden supercellen (stamcellen)  die dagelijks nieuwe cellen aanmaken. Door de veroudering zelf of  externe oorzaken, wordt de werking van deze specifieke groep stamcellen verminderd. Daardoor ontstaat een tekort aan opperhuidcellen. Zonder opperhuidcellen worden de functies van de huid belemmerd. Voornamelijk haar capaciteit om zich doeltreffend te herstellen. Hierdoor verschijnen tekenen van veroudering: rimpels, uitzakken, verlies van soepelheid, vlekken en dofheid.
De verzorging van de stamcellen van de huid vereist specifieke voedingsstoffen, die in plantaardige stamcellen zijn te vinden. Dit plantaardige elixir met herstellende kracht, voedt en revitaliseert de stamcellen van de opperhuid en creëert in de rest van het weefsel een buitengewoon verjongend effect. Alle aspecten van vroegtijdige huidveroudering verbetert met langdurig effect.

Skeyndor Power C+ Brightening treatment (75 min. € 65,00)
Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C , bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling  en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende  behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Skeyndor Derma Peel Pro  (75 min. € 65,00)
De nieuwste generatie cosmeceutische (cosmetische – pharmaceutisch) peeling die onmiddellijk inwerkt op imperfecties van de huid.
Derma Peel Pro is ontwikkeld op basis van een meervoudige technologie die opeenvolgend 5 peeling technieken combineert en met de juiste concentratie in staat is om de externe huidlagen te verwijderen, met als doel een optimaal en uniform resultaat. Derma Peel Pro wordt aangebracht in verschillende fasen om de huid optimaal te behandelen en maximale resultaten te behalen. En is er in 2 specialiteiten: Rimpelbestrijdend (Timeless) en voor huid/pigmentvlekken (Brightening).

Skeyndor Power Hyaluronic  (76 min. € 65,00)
Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is uitermate geschikt voor de huid met Rosacea en droge huid. De huid voelt soepel en gevoed aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Skeyndor Power Retinol  (75 min. € 65,00)
Bij deze behandeling wordt er gewerkt met de allernieuwste producten op basis van pure retinol, soja en calendula. Drie krachtige werkstoffen die in synergie met elkaar werken. Deze anti-age behandeling heeft als doel, lijntjes en rimpels, pigmentvlekjes en littekentjes te verminderen en de huid een jonger aanzien te geven. Een verassende behandeling met direct resultaat!

Skeyndor Clear Balance treatment (75 min. € 59,50)
Bestrijdt de hoofdoorzaken van de vette en/of onzuivere huid: onzuiverheden, talgafscheiding en verdikte hoornlaag. Met de Clear balance treatment wordt de huid intensief gezuiverd, gereinigd en ondersteund in haar zelfherstellende vermogen. Brengt de huid in balans, herstelt het vochtgehalte en kalmeert haar. De uitstraling is kalm, schoon en mat.

Skeyndor Classic treatment (60 min € 51,00)
Reinigen van de huid, epileren, een peeling of scrub, verwijderen onzuiverheden, ampul, alginaat masker, massage en een dag- of nachtverzorging.

Skeyndor Basic treatment (45 min € 31,00)
Een korte basis behandeling: reinigen, epileren, scrubben, masker en dag/nachtverzorging.

Losse behandelingen:
Epileren  ( € 12,00 )
Harsen bovenlip OF kin  ( € 12,00 )
Harsen bovenlip EN kin  ( € 18,00 )
Verven wenkbrauwen OF wimpers  ( € 12,00)
Verven wenkbrauwen EN wimpers ( € 18,00)
Verven wenkbrauwen, wimpers EN epileren (€ 21)
Verven wenkbrauwen, wimpers EN epileren EN harsen bovenlip (€ 24)
Verven wenkbrauwen, wimpers EN epileren EN harsen bovenlip, kin (€ 25)

Bovengenoemde modules kunt u altijd toevoegen aan uw behandeling.
Prijs per onderdeel € 7,00