Top

Handverzorging

Sirea Total Body Care / Behandelingen / Handverzorging

Nagels zijn een sieraad van de hand en verdienen evenveel verzorging als de rest van uw lichaam. Zeker met het ouder worden is goede zorg voor uw handen en nagels onmisbaar. Ze staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Met de juiste producten krijgen uw handen de beste verzorging en blijven ze er goed uitzien.

Naast verzorging zijn nagels bij uitstek geschikt voor verfraaiing en versiering. Met de mogelijkheden van tegenwoordig kan eigenlijk alles qua kleur en extra’s.

Ik  werkt met verschillende merken voor een optimale verzorging en styling van uw handen.

OPI manicure  ( € 30,00 )
Een boost voor iedere hand die veel te verwerken heeft. De behandeling bestaat
uit  een badje, nagelriemverzorging, vijlen, scrub, masker met warmte handschoen,
polijsten nagels en handmassage
Extra: lakken van de nagels € 5,00

GelColor by OPI
De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!
Op dit moment is OPI verkrijgbaar in meer dan 100 landen; naast nagellakken en GelColors is er een volledige professionele productlijn, waaronder producten voor nagelverzorging
,

CND™ SHELLAC™
CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND™, de innovatie SHELLAC™. Dat het succes van deze eerste 14+ day nail polish zo een groot succes zou zijn had niemand durven dromen. Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die ‘gellak’ of ‘gelpolish’ worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND™ SHELLAC™, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

De GelColor en Shellac worden uitgehard in een LED lamp. Er wordt een basis aangebracht, daarna de kleur die u heeft uitgekozen en als laatste een toplaag.

GelColor / Shellac behandeling één kleur ( € 30,00 )
GelColor / Shellac behandeling french (wit randje)  ( € 32,50 )