Top
 

Trouwen

Maak uw trouwdag compleet!

Een bruiloft is een buitengewoon speciale dag met een gouden randje! Ik vind het  altijd een eer hieraan een steentje bij te mogen dragen. Wat kan Sirea Total Body Care voor u betekenen op de grote dag? Samen stellen we een behandelplan op. Het wordt een plan op maat.

Intake
In de meeste gevallen is DE datum ruim van te voren bekend. Wanneer u besluit om uw make-up en/of haar te laten doen, is het belangrijk dat het intake gesprek op tijd plaats vindt.
Tijdens een intakegesprek bespreekt u samen met mij al uw wensen qua uiterlijke verzorging.
Naar aanleiding van uw wensen kan ik het kostenplaatje aangeven.

Proefmake-up / Proefkapsel
Uw proefmake-up en/of proefkapsel wordt ruim voor uw bruiloft besproken en ingepland. Het moet bij u passen maar ook naadloos aansluiten bij de stijl en kleur van uw jurk en niet te vergeten het bruidsboeket. Denk ook aan hand- en voetverzorging, ook dit behoort tot de (extra) mogelijkheden.

Bruiloft
Op de dag van de bruiloft verzorg ik uw make-up en/of haar en andere wensen in de salon of op locatie. U bent in goede handen en kunt ontspannen genieten van uw dag. Het wordt een dag om nooit te vergeten!
Ook voor moeders, zussen, vriendinnen, schoonmoeders, schoonzussen en natuurlijk bruidsmeisjes kan ik  de make-up  verzorgen.

Tips

  • Uw huid stralend en in optimale conditie: plan een schoonheidsbehandeling voorafgaand aan uw grote dag
  • Verzorg wimpers en wenkbrauwen
  • Laat de bruidegom ook genieten van een gezichtsbehandeling en/of manicure

Alle prijzen zijn op aanvraag, neem contact op via het contactformulier.