Top
 

Visagie en hairstyling

Voor ieder moment én voor iedereen. Sirea Total Body Care maakt van uw make-up iets bijzonders. Een mix van het kwalitatieve Italiaanse make-upmerk PUPA en juist kleurgebruik zorgen voor een prachtig en persoonlijk resultaat. Ik weet dat kleine veranderingen uw gezicht mooier kunnen maken. Ik accentueer uw sterke punten en corrigeer minder aantrekkelijke punten. 
Het lezen van een gezicht is een kunst. Voor ieder gezicht betekent dat een andere aanpak en creatie.

De juiste look laat u bij iedere gelegenheid stralen.
Laat uw make-up verzorgen door Sirea Total Body Care en u zult verrast zijn door het resultaat!

Dagmake-up  € 25,00 )
Een make-up met een natuurlijke uitstraling, geschikt voor ieder moment van de dag. Een aanrader na een gezichtsbehandeling! 

Feestmake-up  € 40,00 )
Bij een feestmake-up wordt kleurgebruik krachtiger en uitbundiger, inclusief de nodige glitter en glamour. U bepaalt hoe u op wilt vallen bij een receptie, gala, avond uit of evenement. Heeft u een voorbeeld van hoe u graag voor de dag wilt komen, neemt u dat dan mee. Ik doe mijn uiterste best dit zo goed mogelijk te benaderen. Sterren krijgen namelijk altijd een beetje hulp van digitale bewerkingen.

Iedere huidskleur vraagt een andere aanpak van visagie. Ik houd hier altijd rekening mee. Zeker als het gaat om make-up voor een donkere huid en make-up voor mannen. De laatste is subtiel en meestal nauwelijks te zien. Ook hiervoor beheers ik de gewenste technieken.

Bruidsmake-up
Kijk voor meer informatie op de pagina trouwen.

Fotoshoot
Sirea heeft haar vakopleiding visagie gevolgd bij de wereldwijd prijzen winnende make-up school Mieke Petiet in Amsterdam. Ze heeft zich als visagist allround ontwikkeld en heeft ervaring met hairstyling en de aspecten van camerawerk en belichting.

Hairstyling
Mooie visagie komt nog meer tot zijn recht als styling van uw haar complementair is aan uw verschijning. Opvallen, creatief, kunstzinnig of juist rustig en naturel. Sirea adviseert graag en weet als geen ander wat te doen met haar. Knippen en kleuren laat Sirea graag over aan de professionele kapper, maar voor een feestje of fotoshoot kan Sirea ideeën voor visagie vertalen naar bijpassende of opvallende hairstyling. Uw wensen zijn het uitgangspunt met een knipoog naar de laatste trends.

Weet u exact wat u wilt, maar is het stylen van haar niet voor u weggelegd? Neem dan contact op met Sirea.

Mail Sirea voor een prijsopgave via het contactformulier.