Top

DERMAPRIME, THE PROMISE OF BEAUTY…..

Vanaf de oprichting van het merk in 1984 is DermaPrime het merk voor salons die gaan voor betaalbare kwaliteit. De professionele huidverzorgingslijn vindt haar weg naar ruim 10.000 schoonheidssalons wereldwijd. Zwitserse roots garanderen hoogstaande werkstoffen, optimale resultaten en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. DermaPrime is het merk voor elke schoonheidsspecialist die een brede doelgroep aanspreekt en snel en veilig optimale resultaten beoogt.

 

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR IEDER HUIDTYPE
De compacte range huidverzorging- en huidverbeteringsproducten van DermaPrime zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor voor ieder huidtype of huidwijking het ideale verzorgingsplan kan worden opgesteld.

PYTOCOSMETICA
DermaPrime is gebaseerd op de Phytocosmetica waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van natuurlijke en lokale ingrediënten uit de Alpen en het Middellandse zeegebied. Zo maken wij onder andere effectief gebruik van het gletsjerwater uit de Alpen en biologisch geteeld Edelweiss.

NATUURLIJKE VERZORGING
DermaPrime is vrij van parabenen, vegetarisch en voor een groot gedeelte veganistisch. DermaPrime maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke en duurzame plantextracten en essentiële oliën. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en DermaPrime maakt gebruik van herbruikbaar karton voor haar verpakkingen.

IDEALE COMBINATIE VAN PHYTOCOSMETICA EN ZWITSERSE KNOW HOW
In ons “ Centre de Biocosmetique” gelegen aan de oevers van het meer van Genève werkt een team van specialisten continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten waarbij eeuwenoude plantenkennis gecombineerd wordt met de meest vooruitstrevende Zwitserse cosmetische kennis. En dat al meer dan 50 jaar!