Top
 

HOTSTONE MASSAGE (60 min. € 59,95) Reserveren!

Ik vind het belangrijk dat een massage goed wordt uitgevoerd, zodat u voelt in goed handen te zijn. Na de massage moet u weer terugkeren en tot uzelf komen. Dán is het goed geweest. Voor mij is het plezierig wanneer ik weet waar eventuele blokkades zitten of dat u gewoon wilt ontspannen. Ik masseer op gevoel, laat me meevoeren met de muziek.

Tijdens de hotstone massage ligt u op uw buik. Een doek uit Hawaï wordt over u heen gelegd. Daarna gaat u een uur lang genieten van de afwisselende massages met warme stenen, handen en warme doeken. Op de achtergrond hoort u heerlijke meditatie muziek.

Ik begin de massage door met mijn handen over de achterkant van uw lichaam te lopen. Vervolgens worden de warme stenen vanaf uw nek tot en met uw voeten neergelegd.
Door de muziek, warmte en druk van de stenen gaat je lichaam ontspannen. Vanaf dat moment verloopt het zoals het gaat. Dat is elke keer anders.

Als afsluiting gebruik ik warme doeken zodat de overtollige olie die tijdens de massage is gebruikt, van uw huid wordt verwijderd. Daarna is het noodzakelijk dat u veel drinkt. Dit voorkomt hoofdpijn en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Wanneer is de massage aan te raden:
❤ bij spanning
❤ bij stress
❤ bij spierproblemen
❤ bij fibromyalgie
❤ bij gewricht problemen zoals reuma en artrose
❤ bij slechte doorbloeding
❤ of gewoon als u uw lichaam lekker wilt vertroetelen.

Contra-indicaties (niet aan te raden):
❤ ontsteking
❤ eerste 3 maanden van de zwangerschap
❤ onbekende pijn
❤ huidinfectie en open wond
❤ koorts
❤ besmettelijke huidziekte

Na iedere behandeling worden de stenen gereinigd en gedesïnfecteerd.