Jouw huid begint met de Sirea Huidcheck!

Het is van belang dat bij iedere huidverbeterende behandeling gekeken wordt in welke conditie de huid is. door het meten met de skinanalyser  en het maken van foto’s met de Visioface.

Heb jij problemen met het verzorgen van jouw huid? Heb je al van alles geprobeerd?

Het is belangrijk om te weten in welke conditie jouw huid is. Naar aanleiding van de huidmeting kan ik een persoonlijk behandelplan maken. Dat zijn behandelingen en producten voor thuisgebruik speciaal voor jouw huidconditie. Op die manier kunnen we samen aan de slag om acne, pigmentvlekjes, ouderveroudering, gevoelige huid, droge huid effectief aan te pakken. 

Maak kennis met Sirea

Ik kan me voorstellen dat je niet weet welke behandeling je moet kiezen. Er staat wel een omschrijving bij en toch twijfel je. Daarom heb ik een afspraak ontwikkeld waarbij de Sirea huidcheck, huidanalyse en een voor jouw huid geschikte behandeling wordt gedaan. 

Sirea behandelingen

Bij de behandelplannen wordt er rekening gehouden met jouw wensen en jouw budget. Ik ga samen met jou kijken naar wat er nodig is om jouw huiddoel te bereiken. Wil je gewoon een relaxbehandeling of een intensieve behandeling? Ga je voor de ontspanning of een behandeling met resultaat?

Sirea producten

Ik gebruikt de producten van Hannah en Juliette Armand. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk. Het gaat er beslist niet om, dat je alle producten dient te gebruiken. Wel díé producten die voor het verbeteren en onderhouden van jouw huid noodzakelijk zijn. 

Copy of Copy of Copy of Kopie van Logo Sirea donker achtergrond wit

Van Haersoltelaan 27

8325 ET Vollenhove

06 – 236 578 56

info@sirea.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag                                             09:00 – 17:00

Dinsdag                                                09:00 – 17:00

Woensdag                                         09:00 – 21:00

Donderdag                                       09:00 – 21:00

Vrijdag                                                 09:00 – 17:00

Zaterdag                                             gesloten

 

Scroll to Top