Top
 

HANNAH – Xpress

Een heerlijke huidverwennerij  | Een behandeling die nodig is om de huid te verzorgen en u te laten ontspannen.

In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. (Reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, beschermen)
Afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie. Op basis van de huidmeting en jouw wensen geef ik advies over de beste verzorging voor jouw huid.

HANNAH – Xperience

Geef je huid een kans | geschikt voor ieder huidtype

De doelstelling van de hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de Hannah technieken en producten. Tijdens de  Xperience, word je door mij getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk product advies met huidverbetering als resultaat!

HANNAH – Intense treatment

Geef uw huid een kans | een behandeling die uw huidprobleem aanpakt (pigmentvlekjes, rimpels, droge huid, vette huid)

> epileren wenkbrauwen
> reinigen
> na het reinigen wordt de Trans6peel toegepast. De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De cel vernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.
> dag/nacht verzorging

HANNAH – Rimpel Reductie Therapie 

Workout voor je huid

Neemt je huid mee next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen.

HANNAH – Intense meets Office treatment 

Peel en boost je huid

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens peelen en boosten van de huid door de Trans6peel in combinatie met het Phytopeeling Mask van Juliette Armand én de befaamde hannah bindweefselmassage toe te passen. Deze combinatie zorgt voor een zeer krachtige doorbloeding en een intens gepeelde huid. Door de huid van tevoren te behandelen met de Phytopeeling Mask zal het sterk peelende effect van de Trans6peel intensiever worden en de doorbloeding nog krachtiger. Deze behandeling is dan ook alleen geschikt voor de “gevorderde” Hannah gebruiker. Littekens als gevolg van acne zullen verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en gladder is. Hyperpigmentatie kan hiermee ook effectief worden aangepakt. Het is van belang dat u thuis ondersteunende producten gebruikt van hannah, waaronder een zonnebescherming.

HANNAH – Bindweefselmodule

Boost voor je huid 

Deze behandeling stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd