Top
 

MANNEN BEHANDELINGEN

Ik gebruik de mooie verzorgingsproducten van het Spaanse merk Skeyndor. ‘Skin’ is huid ‘D’or is goud. Dat is precies wat dit merk uitstraalt. Met een uitgebreid assortiment aan producten en effectieve behandelingen voor gelaat en lichaam. Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren.

Het succes van Skeyndor begint meer dan 50 jaar geleden, in 1966. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een leidend merk in professionele huidverzorging. Een merk dat in meer dan 50 landen aanwezig is. De passie voor wetenschap blijft nadrukkelijk aanwezig in het DNA en vormt de basis voor innovatieve en effectieve cosmetische producten en oplossingen voor veeleisende klanten. Dit mondde ondertussen ook uit in het SCIENCE CREATES BEAUTY concept.

Skeyndor Intense Hydrating treatment (75 min. € 58,50) Reserveren!
Deze behandeling richt zich op het herstel van de juiste huidbalans, vult de vochtdepots aan en reguleert de talgproductie. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.
[reinigen | exfoliant gel met micro crystal diamand korreltjes | verwijderen onzuiverheden | inmasseren deep moisturizing concentrate | inmasseren anti-stress toning cream | aanbrengen decongesting alginaat masker | afsluiten met een dag/nacht verzorging.

Harsen rug (30 min. € 30) Reserveren!