Top
 

Terug gaan in de tijd… Dat klinkt als science fiction. Mesotherapie van Skeyndor is zéker geen science fiction maar werkelijkheid. Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Mesotherpaie wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van de huid. Bij deze naaldloze mesotherapie worden actieve werkstoffen dieper dan ooit in de huid gesluisd. Dieper dan bij een manuele behandeling mogelijk is. Deze zeer vriendelijke methode, die werkt zonder naalden is zeer succesvol bij problemen zoals: Rimpelvorming, verlies van stevigheid, pigmentvlekken, striae en cellulite. Mesotherapie is, veilig en pijnloos, veroorzaakt geen blauwe plekken en heeft geen hersteltijd nodig.

Mesofiller
Mesotherapie behandeling om rimpels en expressielijnen te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. de actieve elementen hiervan herstellen de cellulaire verbindingen en stimuleren de synthese van de elementen waaruit de hoofdstructuur van de huid samengesteld is: collageen, elastine en hyaluron zuur. Zeer geschikt voor alle typen verouderde huid of de huid die vroegtijdig verouderd is door zon of leeftijd.

Mesotherapie behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. De actieve bestanddelen maken de kleur eenvormiger en de pigmentatie zones minder duidelijk en zorgen ervoor dat ze later minder snel naar voren komen. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke afweermiddelen en bevordert de strakheid van de huid. Het product maakt het gelaat helderder en geeft u een eenvormige en stralende huid.