Top
 

Meso therapie zónder naalden

Behandeling om rimpels en expressielijnen te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. De actieve elementen hiervan herstellen de cellulaire verbindingen en stimuleren de synthese van de elementen waaruit de hoofdstructuur van de huid samengesteld is: collageen, elastine en hyaluron zuur. Zeer geschikt voor alle typen verouderde huid of de huid die vroegtijdig verouderd is door zon of leeftijd.

Behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. De actieve bestanddelen maken de kleur eenvormiger en de pigmentatie zones minder duidelijk en zorgen ervoor dat ze later minder snel naar voren komen. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke afweermiddelen en bevordert de strakheid van de huid. Het product maakt het gelaat helderder en geeft u een stralende huid.

Wanneer kan deze behandeling niet:
> bij zwangerschap
> bij epilepsie
> bij pacemaker
> bij metalen platen/pinnen (in het te behandelen gebied)

Na de behandeling:
Om de werking van de ingesluisde stoffen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, is het aan te bevelen om na de behandeling 24 uur:
> gebruik een SPF 50 zonbescherming
> niet te sporten of een activiteit uit te oefenen die een hitte ontwikkeling geeft
> niet zonnen
> geen warm water gebruiken
> geen producten gebruiken waarin retinol of glycolzuur zit

Wilt u meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Oplossing voor veel voorkomende huidproblemen

Meso therapie van Skeyndor is ontwikkeld voor het uitvoeren van esthetische behandelingen met  werkstoffen, zoals hyaluronzuur en een mix van vitaminen en mineralen. Het maximaliseert de opname capaciteit van de huid en de efficiëntie van de actieve ingrediënten. Meso therapie is inzetbaar bij veel voorkomende huidproblemen en huidindicaties als:> Huidverslapping

> Hyperpigmentatie
> Rimpels
> Doffe huid
> Volumeverlies
> Versterken en verbeteren van beschadigde huid door bijvoorbeeld zon, roken of milieuvervuiling
> Om een dagelijkse huidverzorging aan te vullen, en de werking ervan te verdiepen
> Mooier oud worden

Wat doet Meso therapie?

Vergroot de opname capaciteit van de huid en het effect van de actieve werkstoffen
Activeert de collageen aanmaak
Vult rimpels en expressielijntjes die zijn ontstaan door volume verlies
Verstevigt het weefsel en daardoor de stevigheid van de huid
Vergroot het huidvolume en egaliseert het huidoppervlak
Zorgt voor een betere hydratatie van de huid
Zorgt voor een heldere huid, een egalere huidskleur en vermindert vlekken

Hoe werkt de Meso therapie van Skeyndor?

Er zijn vier fasen die worden doorlopen tijdens de behandeling:

Activatie:
techniek gebruikt voor het activeren van de circulatie, het stimuleren van de celstofwisselingsprocessen en de hydratatie van de weefsels

Hydro-elektroforese
techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een pulserende stroom, met als doel de penetratie van de geïoniseerde bestanddelen binnenin de weefsels te vergroten. Zorgt voor een betere cel absorptie van de werkstofconcentraties.

Elektroporatie
techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van elektrische stroom voor het creëren van elektromagnetische golven. Die vergroten de doorlaatbaarheid van de celwanden en tijdelijke en omkeerbare openingen vormen, om de opname van de actieve bestanddelen te bevorderen.

Cryotherapie
koude techniek met kalmerend en verstevigend effect. Zorgt voor het vernauwen van de bloedvaten en drainage van de weefsels, zodat de actieve bestanddelen langer actief blijven.