Top

Ik ben Sabrina Aalten – van de Beek

Ik kom uit een gezin waar “samen” en “hard werken” op nummer 1 en 2 stonden. Al vroeg werd ons geleerd klok te kijken, zodat we zelf op tijd naar school konden gaan. Mijn ouders gingen vroeg naar het werk en kwamen later dan ons thuis.

Hard werken is mij dan ook niet vreemd en geniet er ook van. Als ik iets in mijn hoofd heb móét het gebeuren en zal het lukken. De weg ernaar toe is lang en roep ik soms “ik stop ermee!” en in mijn hoofd hoor ik dan “nee nee nee je gaat gewoon door!”.

Eind 2003 kwam ik als nagelbijter in aanraking met het nagelvak. Tijdens die opleiding voelde ik dat ik hiermee niet alleen mezelf maar ook anderen kon helpen. En zo werd mijn bedrijf “geboren”. Met bloed, zweet en dikke tranen ben ik er gekomen. De volgende opleidingen heb ik gedaan.

Opleiding nagelstyliste
Opleiding medisch pedicure
Opleiding schoonheidsspecialist
Opleiding visagiste
Opleiding hairstyliste
Opleiding permanent make-up artist
Opleiding medisch schoonheidsspecialiste dermatologie (af te ronden in 2021)

9 Juni 2004
Op 9 juni 2004 (op mijn 40ste verjaardag) liet ik mijn bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle. Naast mijn vaste kantoorbaan, begon ik mijn eigen bedrijf Nagelstudio Sirea.
Toen er veel meer disciplines bijkwamen werd het Sirea Total Body Care en nu ik mijn keuze heb gemaakt voor huidverbetering en permanente make-up is het Sirea Total Skincare.

De huid is een prachtig orgaan en reageert bij elk persoon anders op de behandelingen of permanente make-up. Dat vind ik heel mooi en bijzonder. Het is zo’n uitdaging om uw huid te laten stralen, uw huidvraag of vraag over permanente make-up te kunnen beantwoorden. Een goed advies is waardevol. Als u bij mij in de salon cliënt bent, heeft u mij als “coach”.

Care meets Beauty!
Wat bedoel ik daarmee? Als u vragen heeft naar aanleiding van de behandeling en/of producten, kunt u bij mij terecht. Het is belangrijk dat u niet bijvoorbeeld uw op maat geadviseerde pot creme op de plank laat staan. Of dat u schrikt van een huidreactie na een behandeling. Ik begeleid u zo goed als ik kan naar uw  droomhuid.

Heeft u uw besluit genomen om met mij te gaan samenwerken?

Liefs,