Top
 

VOOR LOCATIE YOUNIQUE SKINCARE TE BARENDRECHT, KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

Permanente make-up nieuw*

Wenkbrauwen ombre / haartjes techniek € 315,=

Het betreft in totaal twee behandelingen. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur en de tweede afspraak duurt ongeveer 1 uur.
Vanwege de huidconditie kán het zijn dat er een extra afspraak nodig is.

Eyeliners boven ooglid v.a. € 199,=

Het betreft in totaal twee behandelingen. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur en de tweede afspraak duurt ongeveer 1 uur.
Vanwege de huidconditie kán het zijn dat er een extra afspraak nodig is.

Eyeliners onder ooglid v.a. € 184,=

Het betreft in totaal twee behandelingen. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur en de tweede afspraak duurt ongeveer 1 uur.
Vanwege de huidconditie kán het zijn dat er een extra afspraak nodig is.

Eyeliners boven en onder ooglid € 299,=

Het betreft in totaal twee behandelingen. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur en de tweede afspraak duurt ongeveer 1 uur.
Vanwege de huidconditie kán het zijn dat er een extra afspraak nodig is.

Full lips € 355,=

Het betreft in totaal drie behandelingen. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur en de tweede en derde afspraak duren ongeveer 1 uur.
Vanwege de huidconditie kán het zijn dat er een extra afspraak nodig is.

Extra behandeling € 69,=

Vanwege de huidconditie kán het voorkomen dat er een extra behandeling nodig is. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Permanente make-up opfrissen**

Vaste klant € 127,= 

De permanente make-up is door Sabrina aangebracht. De pmu wordt opgefrist in één behandeling. (Binnen een jaar is het tarief € 100,=) Wanneer een aanpassing in kleur en vorm gewenst is, kán er een extra behandeling nodig zijn. Dat zijn dan extra kosten.

Door andere salon aangebrachte pmu € 137,=

De permanente make-up is niet door Sabrina aangebracht. Wanneer een aanpassing in kleur en vorm gewenst is, kán er een extra behandeling nodig zijn. Dat zijn dan extra kosten.

*)   Het tarief voor nieuwe permanente make-up is inclusief intake en tweede behandeling. Deze dient binnen 2 maanden plaats te vinden.

**) Het opfrissen van permanente make-up bestaat uit één behandeling. Afhankelijk van uw huidtype,
kan er een extra behandeling nodig zijn. Daarover wordt u vooraf geïnformeerd.

Wake up with make-up!

Wat bedoelen we met Permanente make-up?
Permanente make-up is het inbrengen van pigment in de huid. Dit gebeurt door middel van een naaldje dat wordt aangestuurd door een klein pigmenteer apparaat. Hiermee worden wenkbrauwen, eyeliners en lippen “ingekleurd c.q. gemaakt”. Is het dan een lichaamstatoeage? Soort van. Echter, bij een tatoeage die op het lichaam wordt gezet, worden andere pigmenten gebruikt. Die mogen niet in het gezicht worden gebruikt. Bovendien wordt een tatoeage meestal in één keer aangebracht en hoef je niet een tweede behandeling te ondergaan om de tatoeage langer te laten zitten.

Je kunt dus zeggen dat permanente make-up pigmenten milder zijn dan tatoeage pigmenten. Dat betekent dat je voor een goede permanente wenkbrauw, eyeliner of lippen meerdere behandelingen moet ondergaan. Op die manier blijft het pigment langer zichtbaar (afhankelijk van de huidconditie tot zo’n twee jaar). Permanente make-up vervaagt door huidvernieuwing en zonlicht. Daarom spreekt men ook weel van Semi permanente make-up.

Hoe verloopt de behandeling?
Tijdens de eerste behandeling  wordt er eerst een Informed Consent ingevuld. Dit is een formulier waarop gegevens van u worden ingevuld en u verklaard dat u gezond bent. Daarop staat ook dat ik u een formulier mee moet geven over de eventuele risico’s van permanente make-up. En een formulier inzake de nazorg van uw permanente make-up. 

Het is belangrijk dat het mij duidelijk is wat uw wensen zijn inzake de permanente make-up. Samen bespreken we de punten die belangrijk voor u zijn. De kleur is natuurlijk ook bepalend. Hierbij dient rekening te worden gehouden met het feit dat het pigment IN de huid gaat. U kunt bijvoorbeeld uw wenkbrauwpotlood meenemen voor een kleur. Deze brengt u altijd OP de huid aan. Die kán iets afwijken van de pigment kleur voor de permanente make-up.

Voordat we beginnen met het pigmenteren maak ik een foto. Daarna ga ik de vorm tekenen van de wenkbrauwen, eyeliners of lippen. Samen kijken we naar het resultaat. Als dat goed is, wordt gestart met het zetten van de permanente make-up. Als het pigmenteren gereed is, maak ik een foto van het eindresultaat en breng ik een creme aan.

Het is van belang dat u de nazorginstructies goed volgt. Alleen dán geneest de aangebrachte permanente make-up het best.

 

Voor wie is permanente make-up?

Permanente make-up is voor iedereen die:
> er op ieder moment van de dag goed uit wil zien;
> veel sport, transpireert en zwemt;
> contactlenzen/bril draagt;
> smalle en /of bleke lippen heeft;
> allergisch is voor make-up.

MAATWERK
In mijn praktijk Sirea Total Body Care werk ik, Sabrina Aalten, als gediplomeerd Permanent Make-up Specialiste. Als specialist zie ik Permanente Make-Up niet als zomaar een streepje zetten, het is MAATWERK! Permanente Make-Up (PMU) is mijn PASSIE! Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken volg ik elk jaar Internationale Masterclasses en trainingen.

DE STAP
De stap naar het “nemen” van Permanente Make-Up (PMU) heeft meestal tijd nodig. Daarom is het belangrijk dat ik naar uw wensen luister en uw vragen kan beantwoorden ten aanzien van de wenkbrauwen, eyeliners of lippen. Samen kijken we naar de mogelijkheden van PMU en teken eventueel de vorm van de wenkbrauw, eyeliner of lippen om u te laten zien wat er bij uw gezicht past. Ik kan u perfect advies geven over de kleur en vorm.

FOTO’S
Ik maak altijd foto’s van het te behandelen onderdeel vóór elke behandeling en daarna. Deze foto’s bewaar ik in uw dossier, samen met de kleur die ik heb gebruikt tijdens de behandeling. Zo kunnen we tijdens een volgende behandeling kijken of de gebruikte kleur goed is of dat we die moeten aanpassen.

SPANNEND
Als u nog nooit PMU heeft laten zetten, is de eerste behandeling best spannend. “Hoe voelt het?”, “Wat gaat er gebeuren”?, dat is heel normaal. Dat had ik ook de eerste keer. Komt helemaal goed, ik vertel precies wat ik ga doen. Geen verrassingen.

CORRECTIE PERMANENTE MAKE-UP!
Heeft u wenkbrauwen, eyeliners of lippen laten pigmenteren en u bent er niet blij mee? Ik kan u een goed advies geven over eventuele oplossingen.

INTAKE GESPREK 
Heeft u vragen over permanente make-up? Wilt u weten wat er mogelijk is voor u? U kunt een intake gesprek plannen. Deze duurt ongeveer dertig minuten.
De kosten zijn € 25,00. Deze worden verrekend met het bedrag van de betreffende behandeling. Reserveer intake gesprek.

Locatie YOUNIQUE SKINCARE te BARENDRECHT
Naast de behandelingen in Vollenhove, ben ik ook werkzaam bij Younique Skincare, Muziekplein 24-26, Barendrecht.

Wilt u een afspraak maken in Barendrecht? Neem dan contact met mij op!