Top

RECENCIES

Annette

Sirea Total Skincare is een uitstekende schoonheidssalon en ik heb altijd een prettige ervaring! Sabrina heeft heel veel kennis en ervaring en geeft me altijd nuttige tips voor mijn dagelijkse huidverzorging routine. Echt een aanrader!

Annelies

Super fijne service en altijd vrolijk! Ik ben altijd blij en tevreden met het resultaat, ik kom al jaren! Kortom uitstekend bedrijf!

Aukje

Gewoon heerlijk verwenmoment. Sabrina kijkt goed wat je nodig hebt en bespreekt je wensen vooraf. Legt alles uit wat ze doet en waarvoor het is.

Corine

Heel vriendelijk en kundig. Makkelijk om een afspraak te boeken via de online agenda!

Tineke

Na lang nadenken toch de stap gezet om een afspraak te maken bij Sirea Total Body Care voor permanente make-up wenkbrauwen. En tot op de dag van vandaag zo super blij dat ik dit heb gedaan wat een mooi resultaat!! Ik sta weer op met wenkbrauwen! En ze zijn prachtig. Keurige salon waar met veel passie hygiënisch en kundig wordt gewerkt. Echt een aanrader dus!

Frida

Sabrina vind ik professioneel. Ze is rustig en luistert naar de persoon. Zeer tevreden.

Yvonne

Geweldige schoonheidsspecialiste! Maakt je nog mooier dan je al bent! Ik heb veel complimenten gehad op mijn feest make-up.

Freerk

Vriendelijk, persoonlijke aandacht!

Hennie

Een fantastisch verwenmoment!

Johan

Ging de eerste keer zenuwachtig heen, ze heeft me super geholpen en ik kon weer normaal lopen. Ze kan wonderen verrichten op het gebied van eelt, voeten en likdoorns, top!

Esther

“Ik wil je nogmaals bedanken voor je goede service aan mij, ik ben er echt weer super blij mee"

Fabienne

“Echt, ik ben zo blij dat ik weer wenkbrauwen heb! Lang over nagedacht en uiteindelijk op advies van mijn vriendin bij Sabrina in de stoel gaan zitten”

Simone

“Alleen Sabrina mag mijn eyeliners doen en daar heb ik 2,5 uur reistijd gerust voor over”

Christa

“Ik was beste wel gespannen, maar Sabrina vertelde precies wat ze ging doen. Ze werkt rustig en precies. Heel tevreden met het resultaat van mijn lipbehandeling”