Sirea Total Skincare is aangesloten

bij brancheorganisaties.

Binnen alle specialisaties staan professionaliteit, kwaliteit en vakkennis hoog in het vaandel. Om de kwaliteit te waarborgen heb ik mij aangesloten bij brancheorganisaties.

Brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging. Staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. ANBOS schoonheidsspecialist geeft professioneel advies en is deskundig. Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heb je de garantie dat je in deskundige handen bent.
Wanneer je een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is van ANBOS (schild aan de muur) kun je er zeker van zijn dat deze:
> in het bezit is van het vakdiploma
> rechtmatig gevestigd is
> volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt
> vak gerelateerde workshops volgt

skin-vignet-oranje

Hét nieuw Kwaliteitsregister van alle schoonheidsspecialisten in Nederland.
Het SKIN register is een waarborg voor kwaliteit. Ze werken met een systeem voor accreditatie. Sinds 1 okbober 2020 is dit register in werking getreden.
SKIN geregistreerde schoonheidsspecialisten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij beschikken over de benodigde diploma's en zijn verplicht zich bij te scholen. Ook werken zij volgens een bepaalde kwaliteitsstandaard. Als zij aan al deze punten voldoen, worden zij geregistreerd in het SKIN register.
Iedereen kan het SKIN register raadplegen. Of je nu consument bent, scholingsaanbieder, verwijzer of zorgverzekeraar.

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor (medisch)pedicures en behartigt de belangen van ongeveer 13.500 (aspirant)leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

ProCert is het kwaliteitsmerk voor de pedicurebranche. Het doel is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Dat bereiken ze met het door hen ontwikkelde "KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).
Pedicures die aan de eisen voldoen kunnen zich registreren. Een geregistreerde pedicure beschikt over de benodigde diploma's én is verplicht zich bij te scholen. Wanneer je een pedicure bezoekt die geregistreerd staat in het KRP, kun je er zeker van zijn dat deze:
> in het bezit is van het vakdiploma
> de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, Arbo en milieu naleeft
> de branche ontwikkelde richtlijnen t.a.v. diabetes mellitus en reumatische aandoeningen naleeft > accreditatie punten behaalt door het volgen van bij- en nascholingen

Vergoeding bij de zorgverzekeraar

Aangezien Sirea Total Skincare is aangesloten bij ANBOS en ProCert, zal uw zorgverzekeraar onze specialistische behandelingen (zoals elektrisch ontharen, acne, medische camouflage of pedicure behandelingen) geheel of gedeeltelijk vergoeden. Raadpleeg altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Copy of Copy of Copy of Kopie van Logo Sirea donker achtergrond wit

Van Haersoltelaan 27

8325 ET Vollenhove

06 – 236 578 56

info@sirea.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag                                             09:00 – 17:00

Dinsdag                                                09:00 – 17:00

Woensdag                                         09:00 – 21:00

Donderdag                                       09:00 – 21:00

Vrijdag                                                 09:00 – 17:00

Zaterdag                                             gesloten

 

Scroll to Top